Our Cocktails

  • JKR Bramble

    Glas: rocks

    IJs: blokjes

    Methode: shake - strain - float

    • JKR Gin Classic 40 ml

    • Citroensap 20 ml

    • Suikersiroop 10 ml

    • Creme de Mure 15 ml

    Voeg de JKR Gin, citroensap en suikersiroop samen in een shaker. Vul de shaker met ijs en shake voor 20 seconden.

    Vul het glas tot de rand met ijs en giet de inhoud van de shaker door een zeefje in het glas.

    Voeg de Creme de Mure toe door langzaam over het ijs te schenken. Garneer met enkele bramen.

  • JKR 75

    Glas: champagne flute

    IJs: geen

    Methode: shake, fine strain

    • JKR Gin Classic 40 ml

    • Citroensap 20 ml

    • Suikersiroop 10 ml

    • Champagne / Prosecco - top off

    Shake de eerste drie ingrediënten circa 20 seconden.

    Strain de inhoud van de shaker door twee zeefjes (fine strain) in een champagne flute en top off met Champagne / Prosecco.

    Garneer met een citroen schil.

  • JKR Enzoni

    Glas: rocks

    IJs: geen

    Methode: shake, fine strain

    • JKR Gin Classic 50 ml

    • Campari 20 ml

    • Martini Bianco 30 ml

    • Suikersiroop 10 ml

    • Vijf druiven

    Pers de druiven in een cocktail shaker. Voeg de andere ingrediënten toe. Shake 20 seconden en schenk het door twee zeefjes in in het glas.

  • JKR Blush Montana

    Glas: rocks

    IJs: blokjes

    Methode: build in glass

    • JKR Gin Blush 60 ml

    • Saint Germain Vlierbloesem 30 ml

    • Limoensap 15 ml

    Schenk alle ingrediënten in het glas. Vul het glas tot de rand met ijsblokjes.

    Garneer eventueel met limoen en munt.

  • JKR Club

    Glas: martini coupe

    IJs: geen

    Methode: dry shake, shake & fine strain

    • JKR Gin Blush 60 ml

    • Citroensap 30 ml

    • Martini Bianco 15 ml

    • Suikersiroop 10 ml

    • Vijf frambozen

    • Eiwit van 1 ei

    Begin met het eiwit en doe alle ingrediënten in de shaker. Shake hard en zonder ijs voor 20 seconden. Voeg vervolgens wat ijsblokjes toe en shake opnieuw 20 seconden. Schenk door twee zeefjes in het glas en garneer met een framboos.

  • JKR Tim Collins

    Glas: highball

    IJs: blokjes

    Methode: build in glass

    • JKR Gin Blush 60 ml

    • Citroensap 30 ml

    • Suikersiroop 15 ml

    • Tonic Light - top off

    Vul het glas met de eerste drie ingrediënten en vul het glas tot de rand met ijsblokjes. Vul het glas af met Tonic Light. Roer twee tot drie keer zachtjes en garneer met een schijfje citroen of framboos.

  • JKR Fury

    Glas: highball

    IJs: blokjes

    Methode: Shake en strain

    • JKR Rum 40 ml

    • Cointreau 20 ml

    • Amandel siroop 10 ml

    • Ginger Ale - top off

    Vul het glas met ijsblokjes. Doe de eerste drie ingrediënten in de shaker. Shake en schenk de shaker leeg in het glas. Vul het glas met Ginger Ale en garneer met een limoen schijfje.

  • JKR Black Elegance

    Glas: martini coupe

    IJs: geen

    Methode: shake en fine strain

    • JKR Rum 40 ml

    • Kaluha 20 ml

    • Amandel siroop 10 ml

    • Room 10 ml

    • Espresso (koud) 25 ml

    Shake alle ingrediënten goed hard en schenk vervolgens door een zeefje in het glas. Garneer met chocolade rasp en enkele koffie / chocolade boontjes.

  • JKR Gold Rush

    Glas: rocks

    IJs: geen

    Methode: shake en fine strain

    • JKR Rum 40 ml

    • Licor 43 20 ml

    • Tia Maria 10 ml

    • Espresso siroop * 10 ml

    • Dulce de Leche 1,5 bar spoon

    Shake alle ingrediënten goed hard zodat de Dulche de Leche goed oplost. Schenk de cocktail door twee zeefjes in het glas en garneer met een blokje pure chocolade.

    *meng espresso en suiker in een verhouding 1:1 en roer net zolang tot de suiker is opgelost. Laat het afkoelen.